Binnenkort op vakantie naar Turkije? En vlieg je vanaf Schiphol? Dan is het vaak het meest ideaal om zelf naar de luchthaven te rijden en je auto te parkeren. Echter is parkeren bij Schiphol erg duur. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om goedkoper te parkeren en dus te besparen op de parkeerkosten. Lees in dit artikel drie handige tips voor parkeren bij Schiphol. 

Tip 1. Zoek naar aanbiedingen

Wist je dat je ook op websites als Groupon kan zoeken naar goedkoop parkeren bij Shiphol? Dit soort veiling of aanbiedingen websites staan over het algemeen bekend om de goedkope uitjes en aanbiedingen. Maar regelmatig bieden zij ook goedkope parkeerplekken in de buurt van Schiphol aan. Het is daarom verstandig eens op zoek te gaan naar aanbiedingen voor parkeren bij Schiphol. 

Tip 2. Vergelijk parkeeraanbieders

Geen aanbieding gevonden? Dan kan je altijd nog alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Hiermee bespaar je zeer gemakkelijk op de parkeerkosten. De parkeerplaatsen bij Schiphol zijn namelijk vaak erg duur, terwijl er genoeg parkeerplaatsen in de buurt een stuk voordeliger zijn. Online vergelijk van parkeeraanbieders via Parkeren.com bespaart daarom altijd veel geld. 

 

Als je voor een parkeerplaats in de buurt van Schiphol ben je veel goedkoper uit dan dan je voor de P1 of P2 parkeerplaats op de luchthaven zelf kiest. Diverse parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven bieden een gratis shuttle service van en naar de luchthaven aan. Zo wordt je van en naar de luchthaven gebracht door een shuttle bus. Wil je meer luxe dan kan je ook voor een parkeeraanbieder die valet parking aanbiedt kiezen. Zo kan je naar de ingang van de luchthaven rijden om vervolgens de auto te overhandigen aan een chauffeur van de valet parking aanbieder. De chauffeur brengt vervolgens je auto naar een veilige parkeerplaats en komt je weer oppikken bij de luchthaven op het tijdstip van aankomst. Zo kan je direct weer vertrekken met je eigen auto, erg fijn!

Tip 3. Reserveer

Tijdens drukke vakantieperiodes zijn de goedkopere parkeerplekken vaak al bezet, daarom is het verstandig om vroegtijdig een parkeerplaats bij de luchthaven te boeken tijdens je vakantie. Zo weet je zeker dat er een plekje vrij is en dat je niet perse op een dure parkeerplaats hoeft te staan. Reserveren kan bij de meeste parkeeraanbieders gemakkelijk en snel online.