Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over een visum? Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over visums naar Turkije. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wanneer heb ik een visum nodig?

Wanneer u niet in het bezit bent van een Turkse nationaliteit, heeft u een visum nodig om Turkije te bezoeken.

Hoelang is een visum geldig?

Een Visum is 180 geldig vanaf de datum dat het is ingegaan. U mag echter niet langer dan 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven. U kunt echter wel verschillende keren naar Turkije reizen binnen de 180 na ingang. Wij adviseren u op de geldigheid van uw reisdocumenten te letten. Zo dient uw paspoort minimaal 150 dagen te geldig zijn op de dag van uw aankomst.

Moet ik Turkije betreden op de precieze datum die ik invul bij de visumaanvraag?

Nee, de datum bij uw aanvraag is de datum waarop het visum ingaat.

Is het veilig om naar Turkije te reizen?

Turkije komt regelmatig negatief in het nieuws. Veel reizigers maken zich hierdoor zorgen en vragen zich af of het nog wel veilig is om naar Turkije te reizen. Wij raden u aan om de actuele reisadviezen van de overheid op te volgen. De overheid beschikt over de meest actuele en precieze informatie met betrekking tot het reizen naar Turkije.

Wat doet Visum-Turkije.nl met mijn gegevens?

Visum-Turkije.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens enkel om een e-visum te kunnen aanvragen en deze vervolgens naar u te verzenden. Zodra dit proces is doorlopen worden uw gegevens automatisch verwijderd. Wanneer u hier extra vragen over heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kan ik met een ID kaart naar Turkije reizen?

Ja, dat is mogelijk. Wanneer u in het bezit bent van een Europese identiteitskaart kunt u probleemloos naar Turkije reizen. Let er echter wel op dat de kaart minimaal geldig is tot wanneer u Turkije verlaat.

Vragen? Neem contact op!

Naam:*
Email:*
Telefoonnummer:*
Toevoegingen of opmerkingen:*

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.