Visum Informatie

Visum Turkije verplicht

Als u afreist naar Turkije is het verplicht een geldig visum te hebben. Sinds 2015 zal elke Nederlander en Belg die naar Turkije wil reizen, van te voren een visum moeten aanvragen. Voor 2015 kon dit altijd in Turkije zelf. Maar nu de regels veranderd zijn kan dit enkel nog online voordat je op reis gaat. Dit geldt zowel voor mensen die op vakantie gaan, als voor mensen die naar Turkije gaan voor zaken. Het is nu heel makkelijk om bij Visum Turkije een visum aan te vragen.

Visum voor kinderen

Ook voor uw kinderen zal u een visum moeten aanvragen. Ze kunnen niet meereizen op uw eigen visum. Als u kind jonger is dan 18 jaar moet u ook de voornaam van de meereizende ouder invullen op het visum.

Visum geldig

Het visum is geldig vanaf de datum die u zelf invult. U kan hierdoor ook na deze datum naar Turkije afreizen maar niet ervoor. Het visum dat je aanvraagt is ongeveer 180 dagen geldig. Je mag in deze 180 dagen met dit visum maximaal 3 maanden achter elkaar in Turkije verblijven. Je kan dus binnen deze 180 dagen vaker naar Turkije reizen met hetzelfde visum zolang je maar binnen 90 dagen terug gaat naar Nederland/Belgiƫ. Wilt u langer verblijven in Turkije dan kan dit. Hiervoor moet u contact opnemen Turkse consulaat

Benodigdheden voor visum Turkije

Het aanvragen van een visum op onze website is heel simpel. Als je een visum wil aanvragen voor Turkije zijn er een paar dingen je nodig hebt. Als eerste zijn dit je persoonlijke gegevens. Al deze gegevens staan op uw paspoort of u identiteitskaart. Daarnaast moet je weten wanneer je naar Turkije zal vertrekken. Het visum moet namelijk geldig zijn als je vertrekt. Als u al uw gegevens hebt ingevult moet u weten hoe u gaat betalen. Als u dit wil doen via Ideal of mister cash heeft u alleen uw bankpas nodig en eventueel een reader voor uw bank.

Dit is alles wat u nodig heeft om snel en makkelijk uw visum voor Turkije aan te vragen. Klik hier voor het aanvraag formulier.

Bent u opzoek naar meer visum informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of via e-mail.

Vragen? Neem contact op!

Naam:*
Email:*
Telefoonnummer:*
Toevoegingen of opmerkingen:*

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.